Рідкі натуральні ароматизатори

Виготовляються фізичним способом (пресування, екстракція і т.п.) та за допомогою ферментації виключно з натуральних продуктів.

Рідкі ідентичні натуральним ароматизатори

Виготовляються хімічним синтезом (хімічна сполука зустрічається в природі). Це ми можемо побачити на прикладі ваніліну.

Порошкоподібні ароматизатори

Можуть бути нанесені на носії – сіль, мальтодекстрин, модифікований крохмаль, борошно, глюкозу, лактозу, гуміарабік або випускатись в капсульованому вигляді.

Маскуючі ароматизатори

Призначені для приховування не бажано присмаку (соєвих продуктів, цукрозамінників, присмаку вітамінів і ліків, присмаку білків).

Call Now Button
Shopping Cart